Beweeg & Boetseer T&O

Beweeg & Boetseer Samen in het nieuwe buurthuis T&O

 

Workshop boetseren en dansen op sokken

Sies Vrasdonk is de drijvende kracht achter Stichting Los Zand en verzorgt de boetseerworkshop, zij houdt zich bezig met cultuureducatie wat haar missie en passie is.

“Klei is  Fantastisch! Je kan er van alles mee maken, want het is makkelijk te vormen. De vorige keer hebben we vrolijke monsters gemaakt. Aangezien Kerstmis nu dichterbij komt gaan we deze keer aan de slag om een fraaie kerstengel te maken. Mooi, vrolijk, een beetje gek, alles is mogelijk,” vertelt Sies.

Geniet van een creatieve workshop met boetseren  onder het genot van een kopje koffie of thee en een praatje. 

Na de workshop boetseren volgt  een ontspannen danssessie op sokken met Martine Nieboer. De dansworkshop, gericht op het vinden van je eigen dansritme, wordt geleidelijk opgebouwd. Er zijn geen vastgestelde pasjes of polonaises, maar wel ruimte voor improvisatie en expressie. Voel je vrij om zittend te dansen als dat jouw voorkeur heeft. Draag comfortabele kleding en neem een vest mee. Na de workshops is er gelegenheid om samen een kopje koffie te drinken, ervaringen te delen en te ontspannen.

 

Tijden

Vanaf 13.15 uur ben je welkom. De workshop boetseren start om 13.30 uur. Van 15.00 tot 16.00 uur gaan de voetjes van de vloer. 

 

Aanmelden en meer informatie 

Deelname is gratis. Bij vragen kun je contact opnemen met de buurtsportcoaches van de gemeente Bergen, Elles Kraakman en Eefke de Vos, via e.kraakman@hollandsportbv.nl / 06-29319401.

Beweeg & Boetseer Samen

Prijs: GRATIS
Doelgroep: Volwassenen
Wachtlijst
Aantal wachtlijstplekken: 3
Datum Tijd Locatie
15-12-2023 13:15 tot 16:00 uur Buurthuis T&O
Bergen

Contact

Holland Sport

Elles Kraakman

Terborchlaan 301
1816MH Alkmaar