Verkiezing BES-te Sporter

Sport in Beweging
De verkiezing van de BESte sporters van Bergen
periode 2022-2023

 

Doel
Het sportgala zoals dat een aantal jaar heeft bestaan om de sporters in Bergen die iets
bijzonders hebben gepresteerd te eren is toe aan een vernieuwing. Dit jaar kiezen we voor een meer informele setting. Het doel blijft om presterende sporters in het zonnetje te zetten naar aanleiding van hun prestatie(s). Dit doen we onder het genot van een lekker drankje en hapje.

 

Locatie: Sportcentrum De Beeck

Tijd: inloop vanaf 15.30 uur

Huldiging: 16.00 tot uiterlijk 18.00 uur

 

Genomineerden
Sporters kunnen worden genomineerd op basis van prestaties die zij hebben geleverd in het jaar 2022 en/of het jaar 2023. Er zijn verschillende categorieën: sportman, sportvrouw, sportploeg, sporttalent en aangepast sporter. De genomineerden kunnen worden aangemeld tot uiterlijk 31 december 2023. Dan worden ze nog meegenomen in het juryoordeel.

 

Vrijwilligers

Dit jaar wordt ook extra aandacht gevraagd voor de onmisbare vrijwilligers. Alle sportverenigingen in de gemeente Bergen mogen een bijzondere vrijwilliger voordragen om in het zonnetje te worden gezet. Heeft u iemand die het verdient om even een ‘moment of fame’ te krijgen, draag die dan voor.

 

Wil jij iemand nomineren of een vrijwilliger voordragen? Dan kan door een mail te sturen en hierin duidelijk te vermelden om wie het gaat, redenen voor nominatie, eventuele prestaties benoemen en andere leuke details zijn ook meer dan welkom! 

Wil je aanwezig zijn op deze gezellige middag in sportcentrum De Beeck? Je kan je via onderstaand inschrijfformulier aanmelden. 

Verkiezing BESte Sporter van het jaar

Prijs: GRATIS
Nog beschikbaar: 50
Datum Tijd Locatie
09-02-2024 16:00 tot 18:00 uur Sportcentrum De Beeck
Bergen